Stretchtent huren?

Tent-Event heeft een groot maar wisselend assortiment aan stretchtenten. De kleuren en maten wisselen dan ook met regelmaat om te zorgen dat we altijd een unieke voorraad hebben. We zijn een jong bedrijf maar wel met de nodige ervaring om uw gelegenheid te voorzien van een schitterend product.

Klein, groot of toch liever een knal roze tent? Bespreek het met ons en wij doen ons uiterste best om uw wensen in vervulling te laten gaan.

Huur een tent voor elke toepassing

Wij verhuren op zowat elke locatie: Onverhard of juist verharde ondergronden, terrassen, tuinen met obstakels, of over gebouwen, langs of over zwembaden. Wij zorgen dat voor elke situatie er een passende oplossing komt.

Huurprijs

De huurprijs is vanaf € 8,00 m².
Reiskosten in overleg.

Huren en/of toch kopen?

U was van plan een stretchtent te huren maar komt nader inzien er toch achter dat u de stretchtent graag wilt overnemen na enkele dagen, weken of maanden? Geen probleem, Tent-Event bekijkt graag met u alsnog de mogelijkheden voor een aankoop van uw overkapping.

Technische specificaties

De doeken van onze stretchtenten zijn gemaakt van een rekstof met een dubbele waterdichte coating. De coating en het doek zijn behandeld met een UV-filter. Ook is het doek geheel brandwerend, klasse M2. Mocht het nodig zijn, het bouwboek is aanwezig. Vanwege de wisselende weersomstandigheden die de aankomende jaren alleen maar meer zullen toenemen, werken wij uitsluitend met kwaliteit doek die tot een beafort 8 kunnen.

Reageren
Stuur een bericht!
Hoi,
Heb je een vraag? Stel hem via WhatsApp!