Accessoires

Welke ondergrond wilt u voor uw stretchtent?

Vloeren geven extra comfort en creëren een warme sfeer in combinatie met de stretchtenten, maar beschermen tegelijkertijd uw ondergrond. Wij leveren het volgende vloersysteem.

Vlondervloer:
De vlondervloer is een houten tentvloer die direct op de ondergrond wordt gelegd. Hierdoor loopt de vloer mee met de glooiing van de ondergrond. De vlondervloer is de meest verhuurde tentvloer.

Maak het feest compleet met mooie verlichting in uw stretchtent.

Prikkabel verlichting (RGBW, Pixelaanstuurbaar):
De prikkabels worden gebruikt als sfeervolle verlichting rondom de tent of zelfs door de tent heen. Onze prikkabels hebben warm wit, rood, groen en blauw. Door deze kleuren te combineren kan er bijna elke kleur gecreëerd worden die u maar wilt.  Elke kleur van elk ledlampje kan apart aangestuurd worden voor de mooiste licht creaties. Dit wordt ook wel pixelaanstuurbaar genoemd.

Led spots:
Led spots zijn geschikt voor het sfeervol uitlichten van grotere objecten (zoals uw tent) in alle kleurtinten. Wij monteren ze meestal in de middenpalen en of zijpalen zodat ze op het tentdoek schijnen. Ook kan er een professionele licht en geluidsinstallatie voorzien worden voor o.a. een dj, zanger of band, zodat u beleving onvergetelijk wordt. Door de samenwerking met Dj Mike – Music & Events zijn de mogelijkheden hierin enorm.

DJ, band of een muzikant

Bent u nog opzoek naar de juiste muzikale invulling? Wij helpen u hier graag bij. U kunt ook eens een kijkje nemen op www.djmike.nl voor meer informatie.

Photobooth

Wilt u graag alle gasten vastleggen op een foto? Maar dan op een leuke en moderne manier waarbij gasten elkaar kunnen vermaken? Dan is dit een must-have op uw evenement of bruiloft. Wilt u hier meer over te weten komen? Check dan eens www.djmike.nl/photobooth.

Reageren
Stuur een bericht!
Hoi,
Heb je een vraag? Stel hem via WhatsApp!